Bright Kum-Griffioen

 

Bright stond al als klein jongetje Ghanese gerechten te koken samen met zijn moeder. Hij wist al snel dat koken zijn passie zou worden.

Bright is de chef en brein van het team. Samen met zijn vrouw Elise, proberen ze constant vernieuwde gerechten te ontwikkelen, denk bijvoorbeeld aan Street food met Afrikaanse roots. Iets heel simpels kan een smaak explosie creëren.
Ik heb de mogelijkheid gehad om in mooie Michelin zaken te werken en daar mezelf te ontwikkelen tot de persoon wie ik nu ben. Sociaal spontaan, vrolijk en gedreven in het bij brengen van unieke technieken uit de keuken.

 Zagt

 

Bright Specialty' werkt samen met Zagt Amsterdam. Zagt vlees is gespecialiseerd in Holstein melk koeien, veelzijdig en duurzaam. Het meest exclusieve vlees van Nederland is afkomstig van melk koeien, die speciaal door Zagt zijn geselecteerd. Deze hoge kwaliteit is zeer belangrijk om unieke en mooie gerechten samen te stellen.

Bright Specialty's verzorgt de lunch, dinee voor ID&T, ID&T staat bekend om het lanceren van baanbrekende concepten zoals Sensation - waardoor de wereld in het wit danste, Defqon.1 - hét valhalla voor hardstyle liefhebbers, Awakenings – het instituut op techno vlak en zijn mede oprichter van Tomorrowland, het grootste dance festival ter wereld. We willen niet alleen het goede voorbeeld geven, maar de allerbeste zijn in wat we doen.